Vizija

Slorest želi postati največji ponudnik gostinskih storitev v regiji, hkrati pa želi nuditi svojim naročnikom najboljšo in najučinkovitejšo storitev. Naša osnovna dejavnost je prehrana, zato želimo postati najboljši ponudnik prehrane prav vsak dan v tednu.

Vrednote

V Slorestu zagotavljamo odlično storitev našim poslovnim partnerjem in gostom zaradi naslednjih vrednot:
  • ODGOVORNOST – V podjetju ravnamo odgovorno do sebe, sodelavcev, strank in podjetja.
  • POZITIVNI ODNOSI – V podjetju gradimo pozitivne, odkrite in poštene medsebojne odnose med sodelavci, gosti in širšo skupnostjo.
  • STROKOVNOST – S stalnim usposabljanjem skrbimo za kakovost naših izdelkov in storitev, kar je  eden od temeljev za napredek podjetja.
  • UREJENOST – Skrbimo za higieno, urejenost osebja in prostorov.
  • ODLIČNOST - Nudimo več od pričakovanega.
  • LOJALNOST –  Pripadnost podjetju je eden od temeljev uspešnosti.

POSLANSTVO

V družbi Slorest nas vodi poslanstvo, da svojim gostom zagotovimo kakovosten obrok zunaj njihovega doma. Zavedamo se odgovornosti, ki jo s tem sprejemamo, zato smo zavezani najvišjim standardom kakovosti.

Strategija

Na trgu želi Slorest zasledovati strategijo rasti, tako organske kot akvizitivne. Priložnost za organsko rast vidimo v zdravstvenem sektorju, šolstvu in domovih za starejše. Akvizitivna rast pa je mogoča s prevzemanjem podjetij, katerih lastniki se želijo usmeriti izključno v osnovno dejavnost. Podjetje želimo tudi finančno utrditi, zato želimo dobičke vračati v razvoj naše osnovne dejavnosti.

Hkrati želimo spremljati ter meriti zadovoljstvo gostov in klientov ter zadovoljstvo in zavzetost zaposlenih. Stremimo k poslovni odličnosti, zato imamo v podjetju standarde ISO 9001 in ISO 14000.

Želite sodelovati z nami?

Kontaktirajte nas in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.