Kadrovska štipendija

Zavedamo se, da je za vrhunsko storitev potreben kakovosten in izobražen kader, zato je naš pomemben poudarek v vlaganje v novo znanje, ideje in spodbujanje razvoja bodočih sodelavcev, ki bo nadaljevalo zagotavljati kakovostno storitev v bodoče.

S kadrovskimi štipendijami pomagamo dijakom in študentom gostinskih smeri (predvsem kuharjem, natakarjem) priti do ustreznega poklica oziroma izobrazbe. Tekom šolanja omogočamo perspektivnim dijakom in študentom spoznavanje bodočega poklica, opravljanje obveznih praks in pridobivanje predvsem praktičnih izkušenj. Po uspešno končanem šolanju zagotavljamo takojšnjo zaposlitev v našem podjetju.

 •  Ta štipendija mi pomeni samostojnost. Z njo si plačam vse dodatne interesne dejavnosti v okviru šole. Poleg tega mi ni potrebno prositi staršev za žepnino.   
  A. M., štipendistka
 •  Na praksi sem teoretično znanje iz šole obogatila in pridobila izkušnje iz priprave hrane.   
  L. K., štipendistka
 •  Kadrovska štipendija mi je všeč, ker mi omogoča večjo samostojnost in dodatne finance. Po končanem šolanju pa me čaka tudi služba.   
  M. B., štipendist
 •  Všeč mi je, ker lahko štipendijo porabim za dodatno izobraževanje, ki mi bo koristilo v prihodnosti   
  K. T., štipendist

Če si dijak srednje gostinske šole ali študent višje šole za gostinstvo, postani tudi ti del našega uspešnega podjetja, izkoristi svoje zmožnosti in načrtuj svojo kariero skupaj z nami!

Prijavo (osebno predstavitev) za kadrovsko štipendijo pošlji na elektronski naslov kadri@slorest.si ali po pošti na naslov Slorest d.o.o., Kadrovska služba, Verovškova 55 A, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Veselimo se skupnega sodelovanja!

Želite sodelovati z nami?

Kontaktirajte nas in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.