Prehrana v osnovnih šolah

Zagotavljanje kakovostne prehrane za šolarje osnovnih šol je bistven del rasti in nadaljnjega razvoja ter psihofizično kondicijo otrok. Naše dolgoletne izkušnje na področju prehrane se odražajo v ponudbi, ki je vedno prilagojena okusom otrok na vsaki šoli. Vseskozi uvajamo tudi nove okuse in jedi.

Slorest pri načrtovanju in pripravi malic in kosil upošteva Smernice zdravega prehranjevanja v vzgojno izobraževalnih ustanovah, Praktikum in Praktična navodila za načrtovanje dnevnih toplih obrokov za otroke.

Otrokom nudimo pestro in mešano prehrano, sestavljeno iz vseh skupin živil, tako da bodo obroki uravnoteženi in kakovostni. Obroki so pripravljeni dnevno sveži, uporabljamo surovine in živila, ki so visoko kakovostnega razreda, uporabljamo tudi ekološka živila.

Po dogovoru nudimo šolarjem tudi prilagojene malice in kosila glede na predpisano dieto (npr. sladkorna, želodčna, žolčna, hipolipidna, gluten, laktoza).

Slorest je partner, na katerega se lahko zanesete tudi v času prenov šolskih kuhinj. Naši ključni vrednoti poslovanja– zanesljivost in strokovnost, omogočata brezskrbne gostinske rešitve, tudi ko so vaši kuhinjski prostori potrebni temeljite obnove.

Kontakt

Slorest d.o.o.
Verovškova 55a
1000 Ljubljana

01 300 42 40
info@slorest.si

Želite sodelovati z nami?

Kontaktirajte nas in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.