Predstavitev podjetja

Slorest je največje podjetje v slovenski lasti na področju gostinstva. Naša poglavitna dejavnost je gostinstvo na delovnem mestu. Prehrana na delovnem mestu je namreč eden izmed osnovnih pogojev za zadovoljstvo in motiviranost delavcev, ter s tem za uspešno opravljanje dela, zato mora biti zmeraj premišljeno načrtovana in kakovostna, ter raznolika. Ljudje smo različni, zato se razlikujejo tudi naše želje in potrebe. Pri Slorestu skupaj z naročniki snujemo najboljše možne rešitve in zagotavljamo, da so zmeraj v skladu z njihovimi željami in potrebami. Z organizacijo pravilne prehrane skrbimo za dobro počutje in storilnost 40.000 ljudi na dan. Pripravljamo tople malice, hladne malice, varovalne malice, kosila, večerje, zajtrke, kosila za domov, sendviče,....


Poleg tega se ukvarjamo še s cateringom, to je organizacija ter gostinska oskrba različnih sprejemov, otvoritev, pogostitev, coctail partyjev, jubilejnih prireditev, porok, športnih in javnih prireditev, tiskovnih konferenc, kongresov…


Naša dodatna dejavnost je inženiring. Z lastno ekipo strokovnjakov Slorest izvaja storitve svetovanja, kompletnega inženiringa prenov in vzdrževanja kuhinj in restavracij. Hrano pripravljamo v enotah z najsodobnejšo opremo in tehnologijo in se trudimo, da naši gosti uživajo hrano v primernem, sproščenem in prijaznem okolju.


 

KONKURENČNA UMESTITEV

Podjetje odlikuje kakovost storitev, uveljavljena blagovna znamka in stabilen finančni položaj.

Tako deluje Slorest d.o.o. v Sloveniji že od leta 1994 in je prisoten v vseh slovenskih regijah. Imamo več kot 600 redno zaposlenih, več kot 200 poslovnih strank in več kot 130 restavracij, ter letni promet preko 25 mio €.

V družbi Slorest, d.o.o., nas vodi poslanstvo, da svojim gostom zagotovimo kakovosten obrok zunaj njihovega doma. Zavedamo se odgovornosti, ki jo s tem sprejemamo, zato smo zavezani najvišjim standardom kakovosti.

Želite sodelovati z nami?

Kontaktirajte nas in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.