Delovna mesta

Slorest vabi v ekipo nove sodelavce, ki so pri delu zavzeti in odgovorni ter z veseljem delajo v gostinstvu.

Vpišite se v bazo kandidatov za zaposlitev (link na obrazec) ali svoj življenjepis pošljete na elektronski naslov kadri@slorest.si ali po pošti na naslov Slorest d.o.o., Kadrovska služba, Verovškova 55 A, 1000 Ljubljana, Slovenija.

V kolikor nas vaša vloga prepriča in ustreza razpisanemu delovnemu mestu, vas bomo povabili na osebni razgovor. Osebni razgovor je tudi priložnost, da nas vprašate vse, kar vas v zvezi z bodočim delovnim mestom zanima.

 

Zemljevid, kjer se nahajamo:

Vaše osebne podatke, ki nam jih boste posredovali za namene zaposlitve v našem podjetju, jih bomo skrbno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1- UPB1).

Trenutna prosta delovna mesta

Delilec blagajnik (m/ž) – zaposlitev

K sodelovanju vabimo delilca blagajnika (m/ž): Opis delovnega mesta: deljenje hrane v restavraciji in delo na blagajni, priprava sestavin za kuhanje (termična in mehanska obdelava), opravljanje kuharskih del po navodilih, pomoč pri...

Pomožni kuhar (m/ž) - zaposlitev

K sodelovanju vabimo pomožnega kuharja (m/ž): Opis delovnega mesta: priprava sestavin za kuhanje (termična in mehanska obdelava), opravljanje kuharskih del po navodilih, deljenje hrane v restavraciji in delo na blagajni,

Samostojni kuhar (m/ž) – zaposlitev

K sodelovanju vabimo samostojne kuharje (m/ž): Opis delovnih nalog: samostojna priprava toplih in hladnih jedi, priprava dodatne ponudbe, deljenje hrane na delilni linji, razvoz hrane.

Želite sodelovati z nami?

Kontaktirajte nas in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.