Prosta delovna mesta

  • Natakar m/ž v Ljubljani

    Opis delovnega mesta: * priprava delilnega pulta v restavraciji, * strežba obrokov in napitkov, * obračunavanje in vodenje blagajne, * naročanje živil. Delo je po potrebi tudi dvoizmensko. Pričakujemo: * IV. stopnjo izobrazbe poklic natakar, prodajalec ali druga ustrezna izobrazba, * 1 leto delovnih izkušenj, * vozniški izpit B kategorije, * poznavanje osnov računalnika, * komunikativnost. Nudimo: * redno zaposlitev, * dodatna izobraževanja, * stimulativno nagrajevanje.
  • Pomožni kuhar m-ž v Ljubljani

    Opis delovnega mesta: priprava sestavin za kuhanje termicna in mehanska obdelava, opravljanje kuharskih del po navodilih, deljenje hrane v restavraciji in delo...
  • Samostojni kuhar (m-ž) v LJ, KK, NG, ŠKL

    Opis delovnega mesta: samostojna priprava toplih in hladnih obrokov, priprava dodatne ponudbe, deljenje hrane na delilni linji, razvoz hranePricakujemo:...


Informacije

Informacije o prostih delovnih mestih dobite tudi na elektronskem naslovu kadri@slorest.si ali na naslovu:

Slorest d.o.o., kadrovska služba
Verovškova 55a
1000 Ljubljana


 
V kolikor bo vaša vloga zanimiva oz. bo ustrezala razpisanemu delovnemu mestu, vas bomo povabili na osebni razgovor. Osebni razgovor je tudi priložnost, da nas vprašate vse, kar vas v zvezi z bodočim delovnim mestom zanima.

Zemljevid, kje se nahajamo je tukaj:

Zemljevid

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene zaposlitve v našem podjetju in jih bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vse pravice pridržane Slorest 2010

Zakaj izbrati Slorest?

ker odlično kuhamo

ker kombiniramo kuhinjo naših babic z modernimi trendi

ker se prilagajamo vašim željam

ker smo prijazni do naših gostov

ker želimo biti najboljši